Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1031 niezalogowanych)
1 Post

(fazi)
Wiking
jezeli ktos nie zna jezyka zadnego oprocz polskiego tym bardziej powinien korzystac z biur z koncesja i prawem do takich uslug.nie twierdze ze ktos tutaj probuje naciagac ludzi ale jestem przekonany ze napewno nie jest prawnikiem,ksiegowym i jest omylny jak kazdy z nas.ewentualne kary za pomylki poniesie osoba skladajaca zeznanie czy pismo w urzedzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów
monika robert
(monolit)
Nowicjusz
dzieki za wszystkie posty pozytywne i negatywne. widze ze temat jest goracy .... zawsze beda zwolennicy i przeciwnicy. mam 6 lat doswiadczenia i na sprawy do tej pory zalatwione nie bylo reklamacji ale decyzja nalezy do kazdego z osobna do kogo zwrocic sie o pomoc...
ja chce tanio i skutecznie pomoc tym ktorzy tego potrzebuja ale napewno beda tacy ktorzy uznaja ze jaka cena taka jakosc wiec wybiora drozsza konkurecje. czas zweryfikuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Andrzej K
(andrzej1965)
Wiking
czego sie czepiacie sie dobrych ludzi ja chodziłem po wszystkich biurach tylko kasowali i nikt nie pomugł a z tym pannem sie z kotaktowałem i nie stety pomugł idzi do pomoc polakak (albo do polacy.no to cie skasują i nie pomogo tylko kasa ja chętnie zapłace żę by mi ktoś pomugł znaleści spokojny kot do mieszkania wiec pozdrawiam i życze mi łego łykędy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
mam cie
(president)
Nowicjusz
ty kolega andrzej1965 skriver gorszy jezyk od mnie! ty musiec uczyc polske sprak siebie na kurs. ja miec to na dysk og kan sende do twoj mail

din venn
president
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
mam cie
(president)
Nowicjusz
ty giovi2 pisac blad! ja znac polske jezyka veldig bra,a naj lubic polske brudny slowa,z poczatek jak ku...chu...pi... w norsk bokmal og nynorsk nie miec tego

ha en god sondag!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
mam cie
(president)
Nowicjusz
cycol?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Andrzej K
(andrzej1965)
Wiking
czego się czepiacie się dobrych ludzi ja chodziłem po wszystkich biurach tylko kasowali i nikt nie pomógł a z tym panem się z kontaktowałem i niestety pomógł idzi do pomoc polaka (albo do polacy.no to cie skasują i nie pomogą tylko kasa ja chętnie zapłacę żeby mi ktoś pomógł znalęści spokojny kot do mieszkania wiec pozdrawiam i życzę miłego wekendu masz poprawiłem naucziel . Skupcie się polaki jak inne narody a będzie lepiej a nie kopiecie dołki pod swoim rodakami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok